четвер, 8 червня 2017 р.

А де Ви зберігаєте ваші улюблені фото? До Вашої уваги 5 кращих сервісів для збереження фото ;)


  • Flickr,
  • Google Photos
  • Photobucket
  • Amazon Prime Photos
  • ThisLife и другие 
  Для визначення підходящого сервісу, ми коротко розглянемо кожен з них. 



Якщо Ви використовуєте Facebook щоб регулярно публікувати свої фото онлайн - ви не самотні, так чинить більшість людей. Не можна заперечувати, що це чудова ідея: по-перше, ваші фото зберігаються на сервісі, яким ви часто користуєтеся, а по-друге - можна легко і швидко поділитися фото з друзями та близькими, які використовують цю ж соціальну мережу.

Але є і недоліки: Facebook пропонує не так вже й багато опцій, крім можливості відзначати, "лайкнуть" і коментувати. А якщо ви хочете роздрукувати фото, відшукати знімок за датою, назвою або Геотеги? Або ви просто вирішите одного разу відмовитися від бурхливої ​​Facebook-діяльності і закрити акаунт?

Переваги зберігання і публікації фото в сховищах, спеціально призначених для цього, очевидні. Такі сервіси пропонують не тільки більше функціональних інструментів, редагування і налаштування приватності, а й друк, копіювання фото з телефону, планшета або камери в єдину бібліотеку.

У цій статті ми порівняємо п'ять найпопулярніших сайтів для зберігання фотографій (фотохостингу) і розповімо про альтернативні рішення для професійних фотографів.

Нагадування: якщо ви завантажили фото в хмару, а сервіс несподівано закрився - ви можете втратити всі свої фотографії. Таке трапляється нечасто і компанії, як правило, посилають повідомлення, якщо збираються припинити свою діяльність. Але краще завжди мати копії фотографій на комп'ютері або зовнішньому жорсткому диску.


Немає коментарів:

Дописати коментар